انتخاب بهترین قالب برای وردپرس یکی از تصمیم های اصلی در ایجاد یک وب سایت است. با وجود بیش از هزاران قالب در دسترس، تصمیم گیری ممکن است مشکل و چالش برانگیز باشد. بعد از خرید هاست و دامنه که در مقاله قبل تحت عنوان انتخاب هاست مناسب برای وردپرس داشتیم حالا نوبت انتخاب بهترین قالب برای وردپرس میباشد. در این مقاله، به بررسی عوامل مهم درخرید قالب وردپرس می پردازیم.
قالب وردپرس شامل مجموعهای از فایلها، استایل ها که ظاهر و طرحبندی کلی یک وبسایت وردپرسی را تعیین میکند. عناصر طراحی مانند رنگ ها، فونت ها، سبک های هدر فوتر و سایر جنبه های بصری را نمایش میدهد.
در مخزن وردپرس قالبهای بسیار زیادی وجود دارد که میتوان آنها را به صورت رایگان یا پولی و یا از سایت های دیگر دریافت کرد. قالب ها یک چارچوب از پیش طراحی شده را ارائه می دهند که می تواند مطابق با ترجیحات فردی یا برند تجاری سفارشی شود.
انواع قالب ها
- قالب های استاتیک
- الگوهای پویا( وردپرس)
- قالبهای سیستم مدیریت محتوا (CMS)
- الگوهای تجارت الکترونیک
- قالب های وبلاگ نویسی
- قالب های نمونه کارها
- قالب های تخصصی
در این فهرست انواع متداول قالب های وب را نام بردیم تا به شما در انتخاب بهترین قالب برای وردپرس کمک کنیم.
برای خرید و انتخاب بهترین قالب برای وردپرس باید به چند نکته توجه کنید
در این بخش یک راهنمای گام به گام برای شما تهیه کردیم:
۱. قبل از خرید یک قالب، هدف، اولویتهای و ویژگیهای طراحی سایت با وردپرس خود را بدانید. این به شما کمک میکند تا گزینهها را محدود کنید.
۲. به دنبال بازارهای مستقر یا ارائهدهندگان تم باشید که طیف گستردهای از قالبهای وب سایت با کیفیت بالا را ارائه میدهند.
۳. قالبها را بر اساس پلتفرم دلخواه خود (وردپرس، جوملا، شاپیفای و غیره)، طرح، سبک و عملکرد فیلتر کنید.
۴. بررسی کنید که آیا نسخه شما و هر افزونه یا افزونه لازم را پشتیبانی میکند یا خیر.
۵. بسیار مهم است که قالب شما برای موبایل سازگار و پاسخگو باشد.
۶. به دنبال انتخاب بهترین قالب برای وردپرس باشید که انعطافپذیری را در طرحبندی، طرحهای رنگی، فونتها و دیگر عناصر طراحی فراهم میکنند. مطمئن شوید که میتوانید آن را مطابق با هویت برند خود شخصیسازی کنید.
۷. بررسیها و رتبهبندیهای ارائهشده توسط خریداران قبلی را بخوانید تا کیفیت، سهولت استفاده و پشتیبانی مشتری الگو را بسنجید. البته این مورد را خیلی در ایران مد نظر قرار ندهید چون نظرات در اغلب موارد دستکاری میشوند.
۸. بررسی کنید که آیا فروشنده پشتیبانی خوبی انجام میدهد یا خیر.
۹. بودجه خود را در نظر بگیرید و گزینههای قیمتگذاری را بررسی کنید.
۱۰. نسخهی نمایشی و پیش نمایش: قبل از تصمیمگیری نهایی، دمو و پیش نمایش قالب را به طور کامل بررسی کنید. ببینید آیا انتظارات شما را برآورده میکند یا خیر.
۱۱. پس ازانتخاب بهترین قالب برای وردپرس، با استفاده از گزینههای پرداخت اقدام به خرید آن کنید. مطمئن شوید که روشهای پرداخت امن در دسترس هستند و یک کپی از جزئیات تراکنش خود را برای مراجعات بعدی نگه دارید.
چرا شرکت وب تینوس از قالب آماده استفاده نمیکند؟
دلایل مختلفی وجود دارد که چرا تیم طراحی سایت ما به جای استفاده ازقالبهای آماده موجود قالب وردپرس خود را کدنویسی میکند در بخش پایانی مقاله به این پرسش پاسخ میدهیم و به شما کمک میکنیم تا انتخاب بهترین قالب وردپرس را داشته باشید.
با کدنویسی این آزادی را داریم که هر جنبهای از وب سایت را بر اساس نیازهای دقیق شما سفارشی کنیم. این شامل سفارشی کردن طراحی، چیدمان، عملکرد و ویژگیها برای ایجاد یک وب سایت منحصر به فرد و شخصی است.
مضامین از پیش ساخته شده اغلب دارای بسیاری از عملکردها و ویژگیهای غیر ضروری هستند که میتوانند بر عملکرد وب سایت تأثیر منفی بگذارند.
با کدنویسی میتوانیم سایت را برای عملکرد بهتر بهینهسازی کنند و در نتیجه زمان بارگذاری سریعتر و بهبود تجربه کاربر را به همراه داشته باشند.
کدنویسی یک تم وردپرس از ابتدا به ما این امکان را میدهد که پایهای انعطافپذیر برای یک وب سایت ایجاد کنیم. ما با در نظر گرفتن قابلیت توسعه سایت، افزودن ویژگیها و افزونههای جدید را در آینده آسانتر میکنیم.
با این حال، توجه به این نکته مهم است که کدنویسی وردپرس از ابتدا نیازمند دانش پیشرفته زبانهای توسعه وب مانند HTML، CSS، جاوا اسکریپت و PHP و همچنین آشنایی با دستورالعملهای توسعه قالب وردپرس است. تیم وب تینوس با داشتن متخصصین خبره با قدرت کنار شماست تا پیشرفت کنید.
چگونه با کدنویسی حرفهای، عملکرد و سرعت سایت وردپرسی خود را بهبود دهیم؟
بهینهسازی عملکرد و سرعت وبسایت وردپرسی از طریق کدنویسی حرفهای، یکی از موثرترین راهکارها برای بهبود تجربه کاربری است. وقتی یک سایت وردپرسی را از ابتدا کدنویسی میکنید، میتوانید تمام کدها را بهینه و سفارشی کنید تا دقیقاً با نیازهای شما و کاربران سایت هماهنگ باشد.
این رویکرد انعطافپذیری زیادی در انتخاب ساختار سایت، طراحی و ویژگیهای آن به شما میدهد و کمک میکند تا از کدهای غیرضروری جلوگیری شود که معمولاً در قالبهای آماده وردپرس وجود دارند.
با استفاده از زبانهای توسعه وب مثل HTML، CSS، جاوا اسکریپت و PHP، میتوان قالبی سبکتر و سریعتر ایجاد کرد که باعث کاهش زمان بارگذاری صفحات و افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو میشود. علاوه بر این، وقتی از ابتدا قالب سایت را خودتان طراحی و کدنویسی میکنید، کنترل بیشتری بر عناصر امنیتی، سرعت و عملکرد آن خواهید داشت.
این کار البته به دانش تخصصی نیاز دارد، اما تیمهای حرفهای مثل وب تینوس با داشتن برنامهنویسان متخصص میتوانند به شما کمک کنند تا سایتی با کیفیت، بهینه و قابل گسترش ایجاد کنید که هم کاربرپسند باشد و هم در آینده به راحتی توسعه یابد.